maanantai 9. joulukuuta 2013

Tossutehtaalta päivää!

Toteutuskelpoiseksi (eli nopeaksi ja kivaksi valmistaa) todettu Kangasaitan töppösohje joutui jälleen käsittelyyn, kun testasin Sinooperista mukaan tarttunutta saksalaista Gala-lankaa. Halvalla sai kuin Vilenin Sulo, joten pitihän tuota lankaa ottaa mukaan muutama kerä ruskeana ja punaisena, vaikka en tiennyt onko se passeli töppösiin.Tällaista jännää pötköksi kiepsahtavaa kudelmaa. Kai tuommosellakin joku oikea nimitys on. Ruskeassa langassa on hopeaa ja kultaa, punaisessa hopeaa ja lilaa bling blingiä.


Ajattelin kyllä, että tuosta ei voi olla hyvä virkata, mutta luulin väärin. Langasta olikin tosi kiva virkata, eikä koukku sujahdellut kudelman läpi, vaikka niin ajattelin.


Oikeanlaiset välineet ja asianmukainen varustus ovat kaiken tekemisen a ja o! Varsinaisena työkaluna oli vanha uskollinen hilekoukku nro 9.


Töppöset (joita tein siis kahdet) valmistui nopeasti. Virkkaaminen oli oikein mukavaa, päättely ja koristeiden ompelu ei.Tuollaisia niistä sitten tuli! Joulun kunniaksi kynttelikkökin isketty samaan kuvaan. Tip tap.


Sitten vaan töppöset paketteihin. Nämä menivät kahdelle huipputyypille Turkuun!

-Hanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti