lauantai 19. marraskuuta 2016

Messumaistiaisia

Siellähän se meikäläinenkin kävi pyörimässä, nimittäin Tampereella Suomen Kädentaidot -messuilla! Tässä pari herkkupalaa:


Aivan ihania heijastintuotteita tarjoili Vinkee. En ollut tästä ennen kuullutkaan! Heijastinliivejä ja pipoja löytyi niin monessa värissä ja niin ihanilla kuvilla, että näitä pikkunaperot (ja vähän isommatkin) pukevat päällensä mielellään. Taas näki, että kaikki turvallinen ei ole tylsää. Loistojuttu (heheh, ihan itse keksin)!


Tällainen lepakkoliivi lähti messukaverini matkaan.

Vinkeen iloinen puuhanainen Kreetta:On kyllä aina hienoa törmätä johonkin uuteen ja erikoiseen ihanuuteen! Joskus sitä tuumailee, että onko kaikki jo tässä maailmassa keksitty, ja niitä vanhoja keksintöjä vain hieman varioidaan. Mutta huoli pois, ideat ja innovaatiot elää ja voi hyvin! Se tuli jälleen kerran messuilla todettua.

Messuilla poikkesin myös Neulovillalla. Miten kaikki maailman ihanimmat langat ovatkin löytäneet tähän yhteen lankakauppaan? Ja voisikohan tähän lankalaariin sukeltaa? :)Neulovillan ehtoisa emäntä Paula:


No mitäs sinne omaan ostoskassiini eksyi? Vaikka ja mitä pientä, eikä kaikkea voi joululahjateknisistä syistä vielä paljastaakaan.


Mukaan tarttui mm. lankaa, pitsinauhoja, mittanauha (miten kummassa ne on aina hukassa. Tämän yksilön naulaan keinutuoliini kiinni!), neulekirja ja tietysti ihania Birgitan Pajan keramiikkanappeja. Nuo napit on vaan niin herkkuja!

Ei muuta kuin ensi vuoden messuja odottelemaan! :)

-Hanna-

4 kommenttia:

 1. Kiva idea noi heijastinliivit noin toteutettuna ja ihania lankoja, eihän noita voi vastustaa. Mukavaa lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
 2. Ihania heijastinjuttuja! Kiitos vinkistä. (: Itse en tälläkään kertaa päässyt messuilemaan. Kerran olen käynyt mutta kyllä minä vielä, ehkä ensi syksynä sitten kun tämä yritys meni vähän puihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisella kertaa sitten :) Itse vähän haaveilen siitä, että messut järjestettäisiin myös keväisin. Kävijämäärä alkaa olla jo niin valtava, että messut kahdesti vuodessa voisi sitä hieman laannuttaa. Tai sitten ei, itsehän menisin tietysti molempiin :D

   Poista