lauantai 1. helmikuuta 2014

Kudetta ja koirankarvoja

Hip hurraa, ikuisuusprojektiksi ennustamani kylppärin matto on valmis! Eikä aikaakaan loppujen lopuksi ihan hirvittävästi kulunut, vaikka olen ehkä maailman hitain virkkaaja. Mattoon käytin Päivin kudepuodista mukaan tarttunutta vihreää Eko-ontelokudetta ja mallina oli Kangasaitan Helminauhamatto.Tästä se ajatus, tai siis matto, sitten lähti...

Virkkausassistenttini vahtii taustalla tarkkana kuin porkkana! Kuvassa muuten myös äitimuorin tekemä luonnonvalkoinen Juhannusruusu-matto.
Ja tällainen siitä sitten tuli. Reunat voisivat olla suoremmat ja höyrytellä en jaksanut. Sinne vaan kylppärin lattialle, siellä on varmaan höyryjä ihan riittämiin... :)

Ja lopuksi puumerkki matonkulmaan.


Maton virkkaaminen oli kyllä vielä mukavampaa kuin odotin. Työ eteni nopeasti ja ainakin tuo ohje oli selkeä ja helppo. Ainoa huonompi puoli oli varsinkin loppupuolella painava matto, jonka kääntely joka rivin jälkeen oli aika työlästä. Teen kyllä toistekin!

-Hanna-

7 kommenttia:

 1. Kylläpä on nätti! Sekä malli että väri. Minkä kokoinen tuo suurinpiirtein on? Terkkuja ♡

  VastaaPoista
 2. Kylläpä on nätti! Sekä malli että väri. Minkä kokoinen tuo suurinpiirtein on? Terkkuja ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ohjeessa mitoiksi sanotaan 68 x 117 cm, mutta koska oon tämmönen vastarantalainen, niin tuosta matosta tuli n. 76 x 135 cm.

   Poista
 3. Onpa hieno! Kiva kun kävit osallistumassa arvontaan, niin osasin tänne tulla :)

  VastaaPoista