sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Kukkaro ja Kalevalakuulumiset

Nätit kukkaronkehykset huuteli kässäkorissa siihen malliin, että ei auttanut kuin virkata taas kukkaro. Kaapista löytyi ohuehkoa valkoista sukkalankaa, jota tällä erää käytin. Tämmöinen siitä sitten tuli:


Kukkaro on virkattu vanhalla hyväksi havaitulla mallilla: ensin pyöreä pohja, joka on suurinpiirtein samankokoinen kuin kehykset avattuna. Sitten korkeutta oman maun mukaan.


Kylkeen kiinnitin koristeeksi vaaleanpunaisia haaraniittejä. Bling bling! Mutta ou nou... Niittien metallihaarat ei tunnu sisäpuolella kovin mukavilta.


Niittien suojaksi virkkasin pienen paikan pylväillä, ja ompelin sen sisäpuolelle kiinni.Tässä kuvaparissa näkyy myös syksyisen päivän ja illan ero... Eihän tuo paikka mikään kaunistus ole, mutta toimii. Eikä se sieltä sisäpuolelta onneksi näy.


Mitkäs sieltä kukkaron takaa kurkistelee! Aivan, ne on minun Kalevana CAL -palaset. Ja kyyyllä, huomenna julkaistaan jo 14. palanen. Mullahan niitä on valmiina tällä hetkellä kuusi ja puoli. Noooooh... Mikäs kiire tässä, valmiissa maailmassa :)


Valmiit palat on vähän vinksinvonksin, mutta josko viimeistään yhdistäminen niitä hieman oikaisisi. Peittoon valitsemani väripaketti on nimeltään "Värioksennus (eli mitä jämäloota on syönyt sisäänsä)" :)

-Hanna-

5 kommenttia:

 1. Noin pitkällä jo! Mulla vasta kolme peittopalaa :D

  VastaaPoista
 2. Suloinen kukkaro! (: Ja ihanan herkullisen värisiä paloja!

  VastaaPoista
 3. Sievä kukkaro :)
  Minäkin pysyin Kalevala-paloissa pitkään julkaisuvauhdissa, mutta viime viikon eka pala oli pakko jättää kesken, kun piti purkaa, eikä enää innostanut. Aloitin sitten seuraavan ja sekin on vielä vähän kesken.

  VastaaPoista
 4. Hyvää peittotahtiahan tuo on ;)

  VastaaPoista