sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Tähtitaivaan alla - ARVONTA

Virkkasin viltin! Ja ajattelin pystyttää Vastarannan virkkaajan Facebook-sivulle arvonnan, jolla etsin sille uuden kodin :)


Kummitädiltä saadussa lankasäkissä oli Novitan vanhoja Nostalgia-lankoja, jotka halusin jonnekin hukata. Ne olivat aika pölhönnäköisiä, sillainsa vähän niin kuin meikäläinenkin. Valitsin ensimmäiseksi mielestäni kamalimman keränlopun, eli langan, jossa on ruskeaa, sinistä ja kahdenlaista harmaata - oikea vaarinkalsariväri siis - ja aloin virkata soikeaa mummonruutua.

Virkkasin 4,5 koukulla ja keksin, että lykkään samaan tekeleeseen kaikki sinisävyiset jämälankani, jotka ovat 7 Veljeksen vahvuisia. Niitä ei kilokaupalla ollut, sillä sininen ei ole mikään lempivärini (tai ei ainakaan ollut. Tämän viltin myötä taisin vähän tykästyä siniseen). Virkkasin mukaan omassa kätkössäni ollutta farkunsinistä lankaa, jota oli jäänyt kummipojan monsteripöksyistä.


Koska viltti muistutti sinikirjavuudessaan tähtitaivasta, virkkasin siihen vielä kuun ja muutaman tähden. Kokoa viltille tuli n. 110 cm x 85 cm. Koonsa puolesta tämä sopisikin parhaiten vaikka jonkun pikkuihmisen torkkupeitoksi :)


Reunojen epätasainen römpöttimäisyys ilmentää hyvin kehittämismahdollisuuksia, joita käsityötaidoistani vielä löytyy. Tähdet on tarkoituksella kiinnitetty väärinpäin, sillä Säde-langan paljetit jäivät virkatessa vain nurjalle puolelle näkymään. No mutta, ei se ole niin justiinsa!


Arvon tosiaan tämän viltin Vastarannan virkkaajan Facebook-sivulla. Ei muuta kuin sinne käymään ja osallistumaan arvontaan, niin ehkä pääset köllöttelemään tähtitaivaan alle :)

-Hanna-

7 kommenttia:

 1. Kaunis peitto! (: Harmi vaan, ettei minulla olisi sille käyttöä, eikä sininen oo min väri - vaikka tässä kokonaisuudessa nätti onkin. Onnetar suosikoon siis jotakuta muuta! ;)

  VastaaPoista
 2. Sievä peitto. Käyttöä ois pienelle tyttärenpojalle jos arpa suo.

  VastaaPoista
 3. Käyttöä olis !tosi kaunis ja kiva idea noi tähdet ja kuu

  VastaaPoista
 4. harmi kun menit Facebookiin, juuri kun löysin sinut. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minä täälläkin vielä olen, aina kun jotakin valmista syntyy. Käsityötahti on vain viime aikoina hiipunut, tulee tehtyä isoja peittoja joissa kestää aikaa jne. Mutta tännekin päivittyy, kun tosiaan jotakin valmistuu :)

   Poista