lauantai 28. toukokuuta 2016

Vetoketjupussukka ja arvonta!

Vastarannan Virkkaajan Facebook-sivuilla lupailin jotakin itsetehtyä arvottavaksi. Vinkkikuvan yhteydessä kyselin arvauksia, mitä voisi olla valmistumassa. Hauskin veikkaus oli bikinit :) Sellaisia ei ole luvassa, mutta pari oikeaakin vastausta  tuli. Nimittäin vetoketjupussukka! Jokainen, joka on saanut jonkinlaista vihiä meikäläisen mielikuvituksen tasosta, osasikin tämän hyvin päätellä. Edellisessä postauksessa kun esittelin Ukkelille valmistuneen vetoketjupussukan.

Ja tällainen nyt siis valmistui:


Tämä kuten edellinenkin pussukka on siis aloitettu vetoketjusta. Alunperin idean sain Mie ite! -blogista.

Pussukasta tuli kooltaan noin 21 cm x 11 cm. Lankana käytin Äitimuorin jämälankasäkistä löytynytta ohuen sukkalangan loppua, joka siis sisältää villaa.


Ja kuten luvattua, tämän vetoketjupussukan yllätyssisältöineen voi saada omakseen osallistumalla arvontaan! Tällä kertaa arvonta suoritetaan Vastiksen Facebook-sivuilla. Pussukka arvotaan siellä kaikkien Fb-sivujen tykkääjien ja kilpailukuvaan kommentoineiden kesken. Tervemenoa siis sinne osallistumaan! :)

Kilpailukuvassa kysytään omaa käyttötarkoitusvinkkiä tälle pussukalle. Jos lyö tyhjää, niin tässä muutama ehdotus:

Tässä voi säilyttää naamanmaalaustarvikkeita


No mitä sitä ihminen muuta tarvitsee, kuin namiskuukkeleita


Ai niin, tietysti virkkuukoukkuja!

Onhan se aika hemppis väreiltään, mutta tosiäijä voi hyvin
käyttää tätä työkalupakkina!

Seuraavaksi sitten jotain ihan muuta. Uusia keskeneräisyyksiä on jälleen ilmestynyt sohvalle, tuolille, rahin sisälle, käsityökaappiin, koriin... Valinnanvaraa löytyy.

Aurinkoista viikonloppua ja onnea arvontaan osallistuville!

-Hanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti