torstai 3. heinäkuuta 2014

Basket case

...eli koritapaus. Jos joku luuli, että edellisen ufo-postauksen jälkeen tartun keskeneräisiin töihini ja teen niitä valmiiksi, luuli väärin. Aikomus oli kyllä tehdä muutama hommeli valmiiksi, mutta kässä-adhd iski jälleen. Tuntui ihan sille, että tahtoisin virkata korin. Ja minähän virkkasin:Materiaalina on Päivin kudepuodista poimittua eko-ontelokudetta ja koukkuna nro 9. Huomasin heti alussa, että korista tulee vähän turhan lötköpötkö ja mietin, että pitäisi jostain hakea vähän pienempi koukku. En sitten jaksanut... Kori saisi olla vähän jämäkämpi. Kivasti kuitenkin upposi pari pientä kudepalloa tuohon. Lähempää tarkasteltuna huomaa, että harmaa kude loppui muutama silmukka liian aikaisin, mutta hys, ei kerrota kellekään.Kori on muutoin omasta päästä tehty, paitsi yläreunan pitsiin otin vinkkiä Lankavan (ent. Kauhavan Kangas-aitta) Esteri-korin ohjeesta. Täysin ohjeen mukaan sekään ei ole, koska ruskea kudekin uhkasi loppua kesken. Reunaan aloin tehdä vielä ylimääräistä piilosilmukkakerrosta, mutta tietysti kude loppui viisi senttiä liian aikaisin.Kyllä sinne näköjään kaikenlaista tarpeellista mahtuu... :)

Sitten vielä poonuksena kuva mun uusista lempparisukista:Toin Äitimuorille taannoiselta Turun Lankamaailman reissulta (se oli muuten turmiollinen piipahdus lankakaupassa se!) tuliaisiksi Hjertegarnin tikrulankaa. Äitimuorihan tekaisi mulle siitä sukat! Älyttömän kivat, höyhenenkevyet ja ohuet kesävillikset. RRRÄYH!!

Itselleni ostin pari kerää saman sarjan maastokuviota puskevaa vihreänkirjavaa lankaa. Yllättäen en ole niistä vielä saanut mitään aikaan. Ideahan noissa "safari"langoissa on, että pinnasta tulee automaagisesti tikru-, seepra- tai maastoraitoja, Hjertegarnilla myös jotain käärmekuosia on valikoimissa. Novitalle on idea myös maistunut, sillä syksyn uutuusmallistossa on uusi Viidakko-lanka neljällä eri kuosilla. Novitan lanka on jonkin verran paksumpaa seiskaveikkaa.

Ehkä seuraavaksi niiden keskeneräisten pariin... Ehkä... ;)

-Hanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti