lauantai 2. heinäkuuta 2016

Ei oppi ojaan kaada

Täällä sitä ollaan pitkästä aikaa blogin äärellä. Ja arvatkaa millaisia valmiita töitä mulla on teille esiteltävänä? Ei sitten niin minkäänlaisia! :) Kyllä jotain pientä on valmistunutkin, mutta eräänlaisista lahjapoliittisista syistä niihin on palattava vasta myöhemmin. Niiden sijaan esittelenkin muutaman käsityöopuksen, jotka löytyvät kirjahyllystä. Niistä on tullut opittua yhtä jos toistakin virkkaukseen liittyen.

Tässä ovat meikäläisen All time favourite -kässäkirjat eli Virkkurit:Molla Millsin Virkkuri-kirjoja fanitan kovasti, vaikka suoranaisesti niissä olevia ohjeita en juurikaan ole toteuttanut - vielä. Suuria pimpsiraation lähteitä nämä kyllä ovat, ja kuvat ovat sanalla sanoen upeita. Tykkään!

Toinen kirjahyllyn suurlemppari on Tyynykirja:Tämäkin on just ei melkein miun maun mukkaan tehty. Selkeitä ohjeita ihaniin tyynyihin ja monilla eri tekniikoilla. Ja hei, kuka ei tarvitsisi tyynyjä?! Mainioita lahjoja lähes jokaiselle. Lainasin tätä kirjaa kirjastosta melkein lainauskorttini puhki, kunnes kerran tämä osui silmään kirjakaupassa ja vielä alennuskorissa. Se oli onnenpäivä se.

Yhdeksi lempparikirjakseni on nostettava myös 200 virkattua ruutua, joka on nyt jossain jemma-nimisessä paikassa, josta unohdin sen etsiä kuvattavaksi. Mutta muita kirjahyllyni aarteita on tässä:Pitkästä aikaa kävin lisäksi tarkistelemassa paikallisen kirjaston käsityökirjahyllyn. Ilokseni sinne olikin ilmestynyt monta mulle uutta kirjaa. Muutaman nappasin mukaankin:Sellainen oli tämänkertainen kirjallisuuskatsaus. Käsityöohjeisiin pätee omalla kohdallani vähän sama periaate kuin lankoihinkin - parhaita hypisteltävässä muodossa.

Taidan jatkaa kesähommiani lempivirkkauspaikassani, joka näyttää tältä:Kesän paras hankinta on ollut terassille hankittu riipputuoli, jossa on hyvä virkata ja vetäistä välillä pienet torkut. Iloista kesän jatkoa kaikille! :)

-Hanna-

1 kommentti:

  1. Käsityökirjat ovat tärkeitä! Ihana riipputuoli :) hyvää kesää!

    VastaaPoista