sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Pätkän peitto

Mainiota maaliskuuta! Koukuttelin joutessani vauvanpeiton. Lankamaailmasta nappasin muutaman kerän Hjertegarnin Cotton Silkiä, joka nimensä mukaisesti pitää sisällään vain puuvillaa ja silkkiä. Tuumailin, että tuon ei ainakaan pitäisi kutittaa, mini-ihmiset kun ovat kuulemma herkkiä tyyppejä. Langan saa myös pestä koneessa 40 asteessa, mikä lienee ihan hyvä juttu. Eikös ne pikkupätkikset nukkumisen ja syömisen ohessa pääasiassa kakkaa, puklaile ja kuolaa? Näin olen ymmärtänyt.

Siksakkia vaan suihkimaan 4,5 millin koukulla ja tällaista tuli:Peitosta tuli jotakuinkin 52 cm x 65 cm -kokoinen. Vihreästä ja beigestä ei jäänyt kuin pikkunöttöset jäljellä, ruskeasta hieman enemmän.Reunan huolittelin rapuvirkkauksella. Sitä en olekaan ennen virkannut, mutta reunoista tulikin ihan siistinnäköiset.Kyllä peitosta tulikin pehmeä! Ruskeasta voisin kokeilla virkata vielä vaikka myssyn kyytipojaksi. Saa nähdä, mitä tulee vai tuleeko mitään...Peiton kuvaamisen ohessa tein pienimuotoista lankainventaariota. Virallinen Virkkausassistenttini tuli uskollisesti heti tarjoamaan apuaan. Korvaamaton kaveri!

Sitten vielä loppuun tärkeitä some-uutisia: Vastarannan Virkkaaja löytyy nyt myös Facebookista, nimittäin täältä! Sivu on vielä alkutekijöissään, mutta sieltä ne näkyy kuumimmat uutiset ensimmäisenä :) Ja kunhan vauhtiin pääsen, isken arvonnan tulille. Tervetuloa tykkäämään!

-Hanna-

3 kommenttia:

  1. Ihana peitto, kivan rauhalliset värit :)

    VastaaPoista
  2. Ihana peitto, kivan rauhalliset värit :)

    VastaaPoista
  3. Sievä peitto pienelle, tykkään tuosta siksakista :)

    VastaaPoista