perjantai 13. kesäkuuta 2014

Kaikemmoisia!

Koukku on suihkinut viime aikoina niin ahkerasti, etten ole ehtinyt tekeleitäni edes täällä plokissa esitellä :) Mutta tässä näitä tulee! Kesä on koittanut ja ajattelin muistaa työkavereitani, kahta supernaista, jollakin itsetehdyllä. Ja koska yleensäkin tartun lankaan ja koukkuun ensin ja mietin vasta sitten (jos sittenkään), mitä niistä voisi tehdä, niin nytkään en tuhlannut aikaa suunnitteluun. Päähän pälmähti kolmiohuivit, mikäpäs siinä!Tästä se ajatus sitten lähti. Kirjavaa Alize Simli -angoralankaa tarttui mukaan Toikan myymälästä, valkoinen Alize Pullu -angorapaljettilanka on Äitimuorin tuliaisia käsityöreissulta Karnaluksista. Kirjavasta langasta tein kolmiohuivin tällä Novitan ohjeella (hieman mukaellen tosin) ja nelosen koukulla, ja tällainen siitä tuli:


Valkoiseen huiviin löysin ohjeen Moda-lehdestä nro 3/2005, koukkukoko oli 4,5 mm. Siitä syntyi tällainen:Koska kirjallisten ohjeiden seuraaminen ei meikäläisen älynystyröillä täysin onnistu, tuli huivin loppu- eli alaosa sävellettyä päästä. Vähän turhan isokin ehkä huivista tuli, en taas oikein osannut ajatella, miten paljon pingottaminen suurentaa kokoa.
Onko yläpuolen kuvassa huivi vai lintu? :)

Tässä vielä lähikuvaa kuviosta:


Loppuun vielä äitienpäivälahjaksi Äitimuorille virkatut tossut:Tuossa ylläolevassa kuvassa tossut ovat muuten Äitimuorin virkkaaman pöytäliinan päällä. Kuten näkyy, ihan vielä ei koukutella samassa sarjassa :)

Mukavaa viikonloppua!

-Hanna-

2 kommenttia:

 1. onpa söpöt tossukat! :-)

  http://silmukoitua.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista ja kiitos linkkivinkistä! Käynkin tutustumassa :)

   Poista