perjantai 2. toukokuuta 2014

Lankasuutari pysyköön lestissään...

...eli tossuissaan. Töppösissään. Virkatuissa.

Työkaveri tykästyi mun aiemmin virkkaamiin lapasiin. Vihjasi, että samasta langasta villasukat olisi kivat. Juttu jäi siihen, eikä työkaveri varmaan edes muista tätä parin kuukauden takaista jutustelua enää. Ajatuksena oli yllättää hänet toivotuilla perinteisillä kudotuilla villasukilla, mutta se ajatus kaatui sitten pariin juttuun: kutomiseen ja villasukkiin. Itselle on ollut tulossa sukat jo monta kuukautta. Toinen on valmis, toinen ei. Saa nähdä, tuleeko valmista ikinä. Jälleen kerran on todettava, että virkkaus on mun juttu, ainakin tällä hetkellä.

Siispä koukku käteen ja virkkaamaan! 7 veljeksen raitalankaa ja 3,5 koukku. Toteutus tuli omasta päästä, perusidea oli sama kuin miljoonassa muussa aiemmin virkkaamassani tossussa.Tuammoset niistä sitten tuli:Sain ongittua työkaverilta vielä tiedon, että vihreän ja keltaisen lisäksi oranssi on suosikkiväri, joten tein töppösten päälle oranssit kukat. Kukan keskelle kaivoin helmilaatikosta valkoiset helmet.Ei ne nyt mitkään kauneuden perikuvat ole, mutta kun meikäläisestä on kyse, niin sitä saa mitä sattuu tulemaan! :)

Kusti polki tänään erittäin mieluista kirjapostia. Olen tätä kirjaa etsiskellyt kirjakaupoista koko kevään, ja lopulta tilasin sen verkkokaupasta:Siinä onkin iltalukemista. Ajattelin jossain kohtaa aloittaa palapeiton virkkaamisen. Kun vain osaisi valita ruudun mallin, 200 vaihtoehtoa on aika paljon...

-Hanna-

2 kommenttia: