sunnuntai 13. elokuuta 2017

Huippurouvan hartiahuivi

Virkkasin eräälle huipputyypille syntymäpäivälahjaksi hartiahuivin. Koska keksin idean yhtäkkiä yllättäen ja tapani mukaan hieman viime tipassa, niin lankakaupallekaan ei ollut aikaa juosta. Kätköistä löytyi sinisävyistä Alize Angora Gold Simliä, joka oli passeli tähän projektiin. Ainoastaan väri hieman tökki, mutta minkäs teet, kun juuri sillä sekunnilla piti aloittaa. Nelosen koukulla ja ahkeralla veivauksella ehdin tehdä juhlapäiväksi tällaisen:


Malli on Drops Designin ilmaisohje Evening Breath, jolla olen kerran aiemminkin virkannut huivin (sen voi kurkistaa täältä). Mallin oppii pian ulkoa, minkä jälkeen virkkailu sujuu aika mukavasti. Eeeeeipä sillä, mahtuu sinne viimeiseen mallikertaan vähän virheitäkin. Nooooo ne on niitä käsityön tunnusmerkkejä... :)


Kerän alkupuolella oli solmu, jonka jälkeen värijuoksu meni sekaisin. Toki huomasin sen vasta ihan liian myöhään. Solmusta johtuen huivin alkuosa on niin pitkään tummansininen. Jos aikaa olisi ollut enemmän, olisi saattanut mennä purkuhommiksi. Reunus olisi myös ollut nätimpi, jos se olisi tullut tummalla osuudella. Noooh, simmost se o.


Huivi toimii hyvin myös tavallisena kaulahuivina, jos perinteinen hartiahuiveilu ei iske.


Kyllä pakettien askartelu on sitten mukavaa puuhaa! :)


-Hanna-

1 kommentti: