sunnuntai 30. elokuuta 2015

Hernerokkasukat

Edellisessä postauksessani vastailin Liebster Award -kysymyksiin ja sanoin, että karsein tekemäni käsityö on anopinkarkoitin. Huijasin! Karsein tekemäni työ nimittäin valmistui juuri, ja sai alkunsa tästä:


Lankakaapista löytyy kaikenlaisia jämiä ja Novitalta hyvityksenä saatua ei-niin-kaunista vihreää 7 Veljestä. Vaikka vihreä on yksi mun lempiväreistä, raitalangasta oon saanut jo yliannostuksen. Yksivärinen lanka on periaatteessa kivan väristä, mutta huutelee kavereikseen oranssia ja ruskeaa. Koska kaipailin jotain helppoa tekemistä, missä laskupäätä ei tarvitse vaivata, tein näistä langoista jo kerran kokeilemani nyöritetyt polvisukat.

Etukäteen ajattelin, että näistä tulee varmaankin ihan kivat. No, näistähän tuli aika karseet! :D


Ohjeenhan nappasin alunperin Nemiran Nurkkauksesta.


On se vaan jännä, miten paljon värit vaikuttaa lopputulokseen. Ensi kerralla sitten parempaa harkintaa!


Jotakuinkin tältä varmaan näyttää, kun astuu polvia myöten hernerokkakattilaan!

Sitten vielä iloisia blogiarvontauutisia. Voitin nimittäin Pehmusen blogin arvonnan, ja kusti polki vyyhdin ihanan pehmeää Drops Lace -lankaa. Kiitos!


 -Hanna-

5 kommenttia:

 1. Minusta nämä ovat kauniit, tulee ihan metsät mieleen ❤ Nämä jalassa kelpaisi istuskella sammaleisella isolla kivellä...

  VastaaPoista
 2. Tulee mieleen sammakko! :) Hienot ne ovat vaikka ei omaa makua hivelevät värit ylipäätään. Onneksi makuja on monia ja varmasti todella monet rakastuvat näihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jännä, kun kerässä nuo värit hiveli mun silmää, mutta ei enää valmiissa sukissa. Aina sitä oppii uutta! Ja onneksi nämä on lämpimät! On kyllä niin kamalat, että en kehtaa niitä kellekään antaa, joten jäävät omaan käyttöön :D

   Poista
 3. Jee, huomasinkin nyt tämän postauksesi ja palkinto tuli perille. Toivottavasti saat siitä jotain kivaa aikaiseksi. Hyvää syksyä! :)

  VastaaPoista