sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Arvonnan voittaja, onneksi olkoon!

Synttäriarvonnan osallistumisaika päättyi eilen, ja tänään suoritettiin juhlallinen arvontatilaisuus. Synttäriarpajaisiin osallistuneita on paljon, suuri kiitos kaikille kommenteista ja onnitteluista! Aamusella kirjoittelin omat arpalaput kaikille osallistuneille:


Onnettareksi tähän tärkeään tilaisuuteen pääsi Ukkelini:
Ukkeli nosti korista yhden arpalipukkeen, jossa komeili seuraava nimi:


Onneksi olkoon Pirena! Olet synttäriarvonnan voittaja, ja täältä suunnalta lähetetään pian sähköpostiisi tiedustelu, mihin osoitteeseen palkintopaketin voi toimittaa :)

Synttärihuumassa keskeneräisten töiden kasa on kasvanut jälleen ihan omiin sfääreihinsä. Tässä pikaisesti kerätyt tämänhetkistet UFOt (unfinished objects eli käsityöt, joista suap nähä tullooko mittään vuan ee toena hötkyillä):


Siinä on vauvanpeittoa, vilttiä, patalappua, pääkallohuivia, tossua, kolmiohuivia, tyynynpäällistä... Ei keskustella niistä parista virkatusta pehmolelusta tai palapeitosta tai muista, jotka keskeneräisinä majailevat kaapissa. UFO-kasaan ei ole tulossa tällä hetkellä pienennystä, sillä vanha taistelutoverini golf-kyynärpää (tenniskyynärpään veli) on nostanut ilkeää päätään. Virkkuukoukut ja kutimet on pannassa. Sen sijaan nautin nyt näiden kavereiden seurasta:


Näillä eväillä uutta viikkoa kohti!

-Hanna-

3 kommenttia:

 1. Onnittelut voittajalle! Ja pikaista paranemista sinne. .

  VastaaPoista
 2. Kiitos virkkaajalle ihanasta voitostani.
  Meillä noita samoja aineita käyttelee mieheni.
  Mukava tuo sylttykasa. Kyllä se siitä vielä selvenee.

  VastaaPoista
 3. Pitäähän sitä varastossa olla keskeneräisiä käaitöitä joista sitten voi valita mielialan mukaan mitä jatkaa ;o).
  Tsemppiä golf-kyynärpään selätykseen!

  VastaaPoista