keskiviikko 27. elokuuta 2014

Kuulumisia koukulta

Niin sitä vaan voi helposti kuukausi vierähtää ilman kirjoittelua... Työn alla muiden joukossa on yksi iso virkkaustyö, ja ahkerasta koukunheiluttelusta huolimatta se ei ole vieläkään valmis. Tämän postauksen kun piti esitellä se. No, ei esittele.

Sen sijaan haluan näyttää, mitä olen onnistunut saalistamaan lankakaappiini viimeisimmillä kyläilyilläni Lankamaailmaan!


Ei näytä huonolta, eihän? Tässä keossa on muutama kerä Turun Lankamaailman visiitiltä, josta on jo tovi aikaa. Loput kerät on Tampereen Lankamaailmasta. Lähes kaikille langoille on jo suunniteltu loistava tulevaisuus, mutta esimerkiksi tuo yksinäinen kerä vaaleanpunakirjavaa Silver Dream -lankaa pyörii hiukan toimettomana tuolla... Vielä en ole keksinyt mitään päänmenoa sille.


Tämä herkullisen värinen kaveri huuteli alepöydällä uutta kotia. Näin syksyn kynnyksellä mieleen tuli oikein tulipunaisena ruskan väreissä hehkuva vaahtera. Ajatuksena olisi tehdä näistä lapaset, vaikka lanka varmastikin pääsisi paremmin oikeuksiinsa vaikkapa huivina. Vaikka lapaset todennäköisesti huopuisi tai ainakin nukkaantuisi, niin ei haittaa. Minä tahdon ne lapaset. Ja kun itte tekee, niin saa mitä haluaa. Tai sitä mitä sattuu tulemaan...

Koska monta tekelettä on kesken, ja varsinkin Se Yksi Iso Työ, ei juuri mitään ole tullut valmiiksi. Yksi kori sentään on jo matkannut uuteen kotiin:


Näihin koreihin uppoaa hyvin viimeiset kudejämät. Kylkeen iskin rusetin ja napin koristeeksi. Kuvassa näkyvä epätasaisuus takareunassa on vain optinen harha... Tai kuvaajan (Ukkelin) kameranheilahdus... :P


Eväskori :)

Nyt äkkiä jatkamaan virkkailuja, että saisi lisää valmista aikaan!

-Hanna-